[us_page_title description=”1″ align=”center”]

Betalen doe je zo

Kies jouw manier van betalen, je kan jouw bestelling direct betalen met de volgende betaalmethoden:Veilig betalen met iDEAL op inspirerendwinkelen.nl

iDeal

iDEAL is een veilige manier om online te betalen via jouw eigen bank. Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig in je vertrouwde internet betaalomgeving.
Bij Ontvanger zie je ‘Stichting Mollie Payments’ staan. Dit is het bedrijf wat de betalingen voor Ingspire faciliteert.

Veilig betalen met PayPal op inspirerendwinkelen.nlPaypal

PayPal is een veilige en makkelijke manier om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat jouw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt.

Bancontact

Bancontact is de meest gebruikte online betaalmogelijkheid in België.Veilig betalen met Bancontact op inspirerendwinkelen.nl
Betalingen via Bancontact zijn eenvoudig in gebruik, gegarandeerd en direct bevestigd.

Bankoverschrijving

Betalen door middel van een bankoverschrijving is een veilige manier om handmatig te betalen op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Je dient uiteraard wel op te letten dat je de betaalgegevens juist overneemt.

Veilig betalen overboeking op inspirerendwinkelen.nlHeb je gekozen voor bankoverschrijving? Je kan jou betaling onder vermelding van jouw ordernummer over maken op rekeningnummer NL32 ABNA 0517 3933 28 t.n.v. Ingspire.

Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen.