3 dingen die de moeite waard zijn om te noteren

De tijd vliegt voorbij. Het nieuwe jaar 2021 is alweer in volle gang en zo nu en dan denken we nog na over de afgelopen 12 maanden en blikken we vooruit met wat we graag willen oppakken. Goede voornemens zijn leuk om te noteren maar kunnen beperkend werken. Schrijf daarnaast ook eens de onderstaande drie dingen op in jouw inspiratieboekje en ga samen met ons geïnspireerd met hernieuwde kracht het nieuwe jaar in !

1. Jouw waarden

Waarden dragen bij aan een duidelijke en stabiele richting in het leven, die niet afhankelijk zijn van de waan van de dag. Je leert meer te leven naar je behoeften in plaats van je doelen. Maar al te vaak raken onze waarden en behoeften ondergesneeuwd door de dingen die we naar ons eigen zeggen moeten. Waarden kunnen helpen bij een nieuw begin. Benoem daarom eens wat je wilt en noteer hoe jij je leven daarnaar kan inrichten.

2. Inspirerende quotes

Bekijk eens de spreuken van Ingspire (ruim 500 quotes!). Noteer vervolgens de 3 mooiste spreuken die je kracht geven, de 3 mooiste spreuken die je raken en de 3 mooiste spreuken die jou aan het denken zetten. Zo heb je deze altijd bij de hand als mooie reminder of mantra. 🙂

3. Magische momenten

Het gebeurt wel eens dat je onverklaarbare dingen meemaakt of dingen beleeft die haast geen toeval kunnen zijn en omringd zijn van magie. Een ontmoeting…Een bijzondere gewaarwording…Een apart voorval of een onverwachte gebeurtenis etc. Verzamel deze bijzondere momenten in jouw boekje. Bij het teruglezen zie je wellicht een patroon of iets moois in deze ervaringen/voorvallen.Schrijf jouw goede voornemens en inspiratie op in dit prachtige notitieboekje van Ingspire! - een mooi cadeautje te bestellen op www.inspirerendwinkelen.nl

Meteen aan de slag!

Schrijf jouw momenten van zelfreflectie op in onze prachtige notitieboekjes met symbolische hanger. Zo creëer je een prachtige boekje vol met inspiratie, herinneringen en mooie creaties. Haal nu alvast een inspiratie boekje in huis (ook leuk om als cadeau te geven.) We zijn benieuwd welke kleur boekje jij kiest!

Veel inspiratie en magie voor het nieuwe jaar! 


P.s. kom meer te weten over de symboliek van het esdoornblad (het metalen hangertje notitieboekje)

1 reactie. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.