Het ontstaan van Ingspire

Wie is Inge en hoe is Ingspire eigenlijk ontstaan? We kunnen alvast een kleine tip van de sluier oplichten. In de januari editie van magazine GezondNU, deze ligt nu in de winkels en boekhandels, wordt een klein stukje onthuld over Ingspire!

Ingspire is een initiatief van oprichtster Inge (1982). Inge is een energieke vrouw met helderblauwe ogen en heeft een goed ontwikkeld gevoel voor bewustwording. Ze heeft de gave om gevoelens en gewaarwordingen te transformeren in begrijpbare taal en durft zich kwetsbaar en sterk op te stellen.

Inge is een hardwerkende ervaren marketing communicatie specialist met een directe no-nonsense aanpak en is recht door zee, maatschappelijk betrokken en heeft een passie voor reizen. Met haar mindfulness kennis, creatief denkvermogen en haar betrokkenheid weet zij als ervaringsdeskundige mensen te inspireren en dingen in beweging te zetten.

Tegenwind

Sterk blijven als het niet gaat, een overwinning als het wel gaat!

auteur inspiratie werkboek ingspire copyright

Inge

Oprichtster Ingspire.nl

Inge: „In de afgelopen jaren is er veel op mijn pad gekomen. Van leuke dingen tot grote uitdagingen die soms boven mijn hoofd uitgroeiden. Op het moment dat je hoort dat je een auto-immuunziekte hebt gaat er van alles door je heen. Woede, angst, ongeloof, frustratie en onzekerheid. Kortom een achtbaan van emoties en gevoelens. Het eerste wat ik dacht was “OK hoe kom ik hier zo snel mogelijk vanaf!”. Uiteindelijk kom je tot het inzicht dat het een weg wordt waarbij je genoodzaakt bent om jezelf opnieuw uit te vinden. Een nieuwe realiteit waarmee je probeert om te gaan. Wat kan ik nog wel en geeft mij energie? Hoe ga ik om met het eeuwige gevecht tegen die vermoeidheid etc.?

Windmolen

Van hieruit ben ik op het idee gekomen om Ingspire.nl op te zetten. Met als missie een plek voor bezinning waar je leert bewust om te gaan met de schaduwkanten van het leven en geprikkeld word om positief geworteld te staan in het Hier en Nu met prachtige wijsheden, waardevolle inzichten en producten voor een inspirerend mindful leven.

Ik doorgrond mijn moeilijkheden, gewaarwordingen en gevoelens, wat mij raakt / verwondert om sterker te worden én vertaal deze in spreuken, inzichten en coaching tips om als Lichtpuntje of Motivatie te delen met anderen. Ingspire.nl heeft mij geholpen weer sterk te worden. Het gevoel dat mijn teksten ook anderen helpen en inspireren, geeft mij kracht en veel energie.”

Ingspire.nl biedt persoonlijke aandacht waar ruimte is voor kwetsbare momenten en herkenning.
Het volledige verhaal kan je vinden in het Inspiratie Werkboek voor een compleet en volledig beeld over Ingspire.

Het stukje in de media ( klik op de afbeelding):ingspire in de media GezondNU Magazine 2017

, ,

Gerelateerde berichten

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu