Symbolische boeken om cadeau te geven 

Een waardevol cadeau geven? Een boek kan vaak het perfecte geschenk zijn. Met deze cadeau boeken van onze partner inspireer je anderen. Deze Persoonlijke ontwikkelingsboeken bevatten namelijk pareltjes van wijsheden en zijn heel leuk om cadeau te geven aan een ander (of aan jezelf!)

Top 3 Cadeau boeken met levenswijsheden

Dit zijn de leukste boeken om cadeau te geven in 2020 met mooie Levenssymboliek en krachtige levenslessen. Bekijk alle symbolische cadeaus voor Geluk op inspirerendwinkelen.nl

De zeven geheimen van de schildpad

Geborgenheid vinden in jezelf Ze wint daardoor met hardlopen zelfs van Shashaka, de haas! Dat verbaast niet alleen de andere dieren… Ook wij mensen, overbelast als we zijn en verlangend naar rust en harmonie, kunnen profiteren van de zeven geheimen van deze slimme schildpad.

Boek cadeau tip - de 14 geheimen van de Panda voor geluk en persoonlijke ontwikkelingDe veertien geheimen van de panda

De zoektocht naar innerlijke vrede Teleurgesteld in de wereld en over zijn eigen vermeende tekortkomingen gaat de kleine panda Bao op zoek naar geluk en innerlijke vrede. Al snel komt hij andere dieren tegen, die zijn leermeesters worden. Van hen leert hij de stormen in het leven te laten komen en gaan.

In De wijsheid van de witte wolf ontdek je dat we op elk moment in ons leven ons eigen gedrag kunnen sturen. Door onze innerlijke witte wolf te omarmen en onze zwarte wolf beter te begrijpen vinden we meer rust.De wijsheid van de witte wolf

Kracht vinden in jezelf ontdek dat we op elk moment in ons leven ons eigen gedrag kunnen sturen. Door onze innerlijke witte wolf te omarmen en onze zwarte wolf beter te begrijpen vinden we meer rust. In De wijsheid van de witte wolf lees je de mooiste volksverhalen over deze innerlijke strijd tussen goed en kwaad.

Top 3 Cadeau boeken over Zingeving

Geef zingeving cadeau met deze bestsellers. Hoe haal je het meeste uit jezelf? Deze boeken gaan over levenskunst, bewust stilstaan bij onze persoonlijke zingeving en zelfreflectie. Kortom boeken die je leven rijker en uitdagender maken. Bekijk alle symbolische cadeaus voor Balans in het Leven op inspirerendwinkelen.nl

Cadeau boek over Levenskunst en zingeving in het levenHet grote boek van Levenskunst

Hoe we onze zorgen kunnen loslaten en meer vreugde en zin in ons leven kunnen ervaren. Levenskunst is de sleutel tot geluk. Hoe vinden we die sleutel? Dit boek geeft aanwijzingen.

Ontdek de betekenis en bouwstenen van zingeving en voorbeelden van persoonlijke zingevingDigitale gids Bouwstenen Zingeving

Wat brengt zin in ons leven? Duik dieper in de betekenis van Zingeving. Ontdek 12 belangrijke bouwstenen voor een zinvol leven .

Boeken cadeau tip: De kracht van het Nu werkboek van Eckhart TolleDe kracht van het Nu

Gids voor een bewust en gelukkig leven Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als ‘overgave’, ‘vergeving’ en ‘het onnoembare’. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van De kracht van het Nu.

Top 3 Cadeau boeken voor meer Rust

Geef rust cadeau, dat kunnen we allemaal wel gebruiken! Deze cadeau boeken gaan over leren nog meer in jouw kracht te gaan staat, overprikkeling te voorkomen en om uit je hoofd te komen en in het leven te gaan staan. Bekijk alle symbolische cadeaus voor Kracht op inspirerendwinkelen.nl

In Gebruik je innerlijke kracht, het vervolg op Je kunt je leven helen, neemt Louise Hay je mee op ontdekkingsreis naar je innerlijke kracht.Gebruik je innerlijke kracht

Het vervolg op Je kunt je leven helen Miljoenen mensen hebben door ‘Gebruik je innerlijke kracht’ (Louise Hay) manieren geleerd waarop je jezelf kunt liefhebben. Dit door naar je innerlijke stem te luisteren. Maar ook door je innerlijke kind lief te hebben, je ware gevoelens te uiten, je creativiteit te uiten en nog veel meer.

Boeken tip cadeau Zen in de Chaos voor meer rust en gelukZen in de Chaos

Haal uit dit boek positieve inspiratie en troost voor de vele momenten waarop je het even niet meer weet. Wees nieuwsgierig naar wat zich wil ontvouwen, geef het verzet op en ontspan in het ongemak. Dit stelt je in staat meer ‘zen’ te blijven in de drukte van alledag. Een mooi cadeau boek!

HouBoek cadeau tip Compassie voor jezelf en anderenden van dingen die niet perfect zijn

Compassie voor jezelf en anderen De inzichten en adviezen van de Koreaanse boeddhistische monnik Haemin Sunim uit de bestseller Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt gingen over rust. In dit nieuwe boek heeft Sunim het over liefde, compassie en vergeving. 

Top 3 Spirituele cadeau boeken

Geef spirituele groei en persoonlijke groei cadeau wat we allemaal wel kunnen gebruiken! Deze cadeau boeken gaan over diep bewust zijn, mindfulness en leren vertrouwen op je intuïtie. Bekijk alle spirituele symbolische cadeaus op inspirerendwinkelen.nl

Opzoek naar de Hemel

Eva van Berkel is nog maar zeven jaar oud als haar vader komt te overlijden. Op zijn sterfbed belooft hij in de hemel op Eva te wachten. Deze belofte is de reden van haar zoektocht. Eva gaat op reis om de hemel op aarde te ontdekken. In het Verre Oosten leert ze mediteren en krijgt ze inzicht in oude wijsheden. Op haar pelgrimage naar Santiago de Compostela leert ze om haar rugzakje leeg te houden. Uiteindelijk ontdekt Eva het geheim van een gelukkig leven als ze in het bezit komt van een aangrijpend en authentiek dagboek.

Ki Kracht van binnenuit
Ki kracht van binnenuit

In dit aangrijpende en meeslepende verhaal maken we kennis met een zakenman (Peter) die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft, maar in werkelijkheid vast dreigt te lopen. Om een burn-out te voorkomen, is een drastische omslag noodzakelijk. In een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, maakt hij als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki.

Boek cadeau tip Spiritualiteit - Alles over de 5de dimensie oude pijn helenOntwaken in de 5de dimensie

In ons leven worden we geconfronteerd met steeds dezelfde oude pijn die maar moeilijk te helen is. Het lijkt soms wel een film die steeds opnieuw wordt afgespeeld. In de vijfde dimensie is het mogelijk deze stop te zetten. Waar ons hoofd in onze huidige dimensie voortdurend met ons aan de haal gaat, neemt ons hart het in de vijfde dimensie liefdevol over.

Top 3 Troost cadeau boeken

Mooie boeken als Lichtpuntje in mindere en moeilijke tijden. Een mooie selectie van 3 boeken als een cadeau als steuntje in de rug. Bekijk alle symbolische Troost cadeaus op inspirerendwinkelen.nl

Steun in de rug cadeau boeken tip
Troostelijke tranen

We zijn meer dan ooit geneigd om pijn en verdriet te vermijden of misschien wel te snel te verdoven. In plaats van ons verdriet te omarmen en te accepteren, doen we er alles aan om het weg te stoppen en er liefst nooit meer aan te denken. Maar hiermee doen we onszelf op de lange termijn alleen maar meer pijn, en ontnemen we onszelf de kans om te groeien. Van wereldwijde bestsellerauteur Marianne Williamson.

Boek Het Keerpunt voor houvast na een ingrijpende gebeurtenis
Het keerpunt

Ingrijpende veranderingen en grote gebeurtenissen in ons leven leiden vaak tot verdriet dat we willen vermijden. Julia Samuel geeft in dit verhelderende boek houvast aan hoe wij daarmee kunnen omgaan.

Boek cadeau geven bij rouw verlies dierbare
Als een Geliefde sterft

over afscheid nemen en verdergaan Als een geliefde sterft is de schok meestal zo groot, dat het niet echt tot ons doordringt wat er allemaal gebeurt. We zien het wel, maar beseffen het niet. Pas later, wanneer we ons gaan realiseren dat het echt waar is dat onze geliefde nooit meer terugkomt, komen de gevoelens naar boven die zijn of haar dood in ons hebben opgeroepen. En dan begint de lange weg van het doorleven van het verdriet en de eenzaamheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.