Symbolische boeken om cadeau te geven 

Een waardevol cadeau geven? Een boek kan vaak het perfecte geschenk zijn. Met deze cadeau boeken van onze partner inspireer je anderen. Deze Persoonlijke ontwikkelingsboeken bevatten namelijk pareltjes van wijsheden en zijn heel leuk om cadeau te geven aan een ander (of aan jezelf!)

Top 3 Cadeau boeken met levenswijsheden

Dit zijn de leukste boeken om cadeau te geven in 2020 met mooie Levenssymboliek en krachtige levenslessen. Bekijk alle symbolische cadeaus voor Geluk op inspirerendwinkelen.nl

De zeven geheimen van de schildpad

Geborgenheid vinden in jezelf Ze wint daardoor met hardlopen zelfs van Shashaka, de haas! Dat verbaast niet alleen de andere dieren… Ook wij mensen, overbelast als we zijn en verlangend naar rust en harmonie, kunnen profiteren van de zeven geheimen van deze slimme schildpad.

Boek cadeau tip - de 14 geheimen van de Panda voor geluk en persoonlijke ontwikkelingDe veertien geheimen van de panda

De zoektocht naar innerlijke vrede Teleurgesteld in de wereld en over zijn eigen vermeende tekortkomingen gaat de kleine panda Bao op zoek naar geluk en innerlijke vrede. Al snel komt hij andere dieren tegen, die zijn leermeesters worden. Van hen leert hij de stormen in het leven te laten komen en gaan.

In De wijsheid van de witte wolf ontdek je dat we op elk moment in ons leven ons eigen gedrag kunnen sturen. Door onze innerlijke witte wolf te omarmen en onze zwarte wolf beter te begrijpen vinden we meer rust.De wijsheid van de witte wolf

Kracht vinden in jezelf ontdek dat we op elk moment in ons leven ons eigen gedrag kunnen sturen. Door onze innerlijke witte wolf te omarmen en onze zwarte wolf beter te begrijpen vinden we meer rust. In De wijsheid van de witte wolf lees je de mooiste volksverhalen over deze innerlijke strijd tussen goed en kwaad.

Top 3 Cadeau boeken over Zingeving

Geef zingeving cadeau met deze bestsellers. Hoe haal je het meeste uit jezelf? Deze boeken gaan over levenskunst, bewust stilstaan bij onze persoonlijke zingeving en zelfreflectie. Kortom boeken die je leven rijker en uitdagender maken. Bekijk alle symbolische cadeaus voor Balans in het Leven op inspirerendwinkelen.nl

Prima is perfect cadeau leestip perfectionismePrima is perfect

in 5 stappen je perfectionisme loslaten Met het boek P.R.I.M.A is Perfect biedt ex-perfectionist Astrid Davidzon een praktisch en effectief 5-stappenplan om je te helpen je perfectionisme los te laten. Haar zelfontwikkelde ‘P.R.I.M.A-methode’ geeft niet alleen inzicht in wat je kunt doen om van perfectionisme af te komen, maar ook hóe je dat doet.

De zin van het leven Boek Cadeau Tip Zingeving

De zin van het leven
Gesprekken over de essentie van ons bestaan inspirerende antwoorden op vragen die we ons allemaal wel eens stellen, maar zelden expliciet beantwoorden. Een veertigtal prikkelende gesprekken met zeer uiteenlopende gesprekspartners, waarbij de eerste vraag telkens luidde: “Wat is de zin van ons leven?’

Boeken cadeau tip! - de kracht van het nu - spirituele bestseller

De kracht van het Nu

Gids voor een bewust en gelukkig leven Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als ‘overgave’, ‘vergeving’ en ‘het onnoembare’. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van De kracht van het Nu.

Top 3 Cadeau boeken voor meer Rust

Geef rust cadeau, dat kunnen we allemaal wel gebruiken! Deze cadeau boeken gaan over leren nog meer in jouw kracht te gaan staat, overprikkeling te voorkomen en om uit je hoofd te komen en in het leven te gaan staan. Bekijk alle symbolische cadeaus voor Kracht op inspirerendwinkelen.nl

In Gebruik je innerlijke kracht, het vervolg op Je kunt je leven helen, neemt Louise Hay je mee op ontdekkingsreis naar je innerlijke kracht.Gebruik je innerlijke kracht

Het vervolg op Je kunt je leven helen Miljoenen mensen hebben door ‘Gebruik je innerlijke kracht’ (Louise Hay) manieren geleerd waarop je jezelf kunt liefhebben. Dit door naar je innerlijke stem te luisteren. Maar ook door je innerlijke kind lief te hebben, je ware gevoelens te uiten, je creativiteit te uiten en nog veel meer.

Uit je hoofd in het leven
een werkboek voor een waardevol leven met mindfulness en acceptatie en commitment therapie – koester de bereidheid om pijnlijke ervaringen te accepteren – oefen in mindfulness-technieken om het moment zelf bewust te beleven – ontdek wat je werkelijk waardevol vindt – commiteer je aan acties die passen bij je waarden
Boek cadeau tip Compassie voor jezelf en anderenHouden van dingen die niet perfect zijn

Compassie voor jezelf en anderen De inzichten en adviezen van de Koreaanse boeddhistische monnik Haemin Sunim uit de bestseller Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt gingen over rust. In dit nieuwe boek heeft Sunim het over liefde, compassie en vergeving. 

Top 3 Spirituele cadeau boeken

Geef spirituele groei en persoonlijke groei cadeau wat we allemaal wel kunnen gebruiken! Deze cadeau boeken gaan over diep bewust zijn, mindfulness en leren vertrouwen op je intuïtie. Bekijk alle spirituele symbolische cadeaus op inspirerendwinkelen.nl

Cadeau boek spiritualiteit - Intuitieve ontwikkelingIntuïtieve ontwikkeling

Praktisch omgaan met energieën / bewustwording van onze aura’s en chakra’s De auteur geeft verdieping in visualisatie, fantasie en transformatie, psychische grenzen, de chakra’s en intuïtief auralezen en genezen. Ook leert ze je de belangrijke praktijk van het aarden (grounding)

Ki Kracht van binnenuit
Ki kracht van binnenuit
In dit aangrijpende en meeslepende verhaal maken we kennis met een zakenman (Peter) die ogenschijnlijk alles voor elkaar heeft, maar in werkelijkheid vast dreigt te lopen. Om een burn-out te voorkomen, is een drastische omslag noodzakelijk. In een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, maakt hij als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki.
Boek cadeau tip Spiritualiteit - Alles over de 5de dimensie oude pijn helenOntwaken in de 5de dimensie

In ons leven worden we geconfronteerd met steeds dezelfde oude pijn die maar moeilijk te helen is. Het lijkt soms wel een film die steeds opnieuw wordt afgespeeld. In de vijfde dimensie is het mogelijk deze stop te zetten. Waar ons hoofd in onze huidige dimensie voortdurend met ons aan de haal gaat, neemt ons hart het in de vijfde dimensie liefdevol over.

Top 3 Troost cadeau boeken

Mooie boeken als Lichtpuntje in mindere en moeilijke tijden. Een mooie selectie van 3 boeken als een cadeau als steuntje in de rug. Bekijk alle symbolische Troost cadeaus op inspirerendwinkelen.nl

Cadeau boek kopen moeilijke tijden - Het Troostboek
Troostelijke tranen

Woorden van kracht , moed en inspiratie We zoeken allemaal wel eens naar woorden van kracht, bemoediging, troost of inspiratie voor onszelf of voor een ander. Een mooi Troostboek met kleurenfoto’s en teksten die een hart onder de riem willen steken om opnieuw moed te vatten.

Handboek voor mindere dagen cadeau troost
Mindere dagen

Handboek voor mindere dagen met Shortcuts naar een lichter leven In deze tijd, waarin iedereen alleen maar de leuke dingen deelt, vergeten we bijna dat we ook dagen meemaken die gewoon stom zijn. En dit zijn juist de dagen die je het meeste over jezelf leren. Het is de les der lessen: het accepteren van en meebewegen met het leven zoals het is.

Boek cadeau geven bij rouw verlies dierbare
Als een Geliefde sterft

over afscheid nemen en verdergaan Als een geliefde sterft is de schok meestal zo groot, dat het niet echt tot ons doordringt wat er allemaal gebeurt. We zien het wel, maar beseffen het niet. Pas later, wanneer we ons gaan realiseren dat het echt waar is dat onze geliefde nooit meer terugkomt, komen de gevoelens naar boven die zijn of haar dood in ons hebben opgeroepen. En dan begint de lange weg van het doorleven van het verdriet en de eenzaamheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu

Ontvang nu tijdelijk als kennismaking een gratis Pareltje Wijsheid: een krachtspreuk met handleiding hoe je deze spreuk in praktijk toe kan passen. Vul onderstaand formulier in en je krijgt de kortingscode in je mailbox!

Online trainingen Soul diving met ingspire

Bedankt voor je interesse in onze Souldive mini-gidsen. Check je mail voor jouw unieke kortingscode

Too many subscribe attempts for this email address.