Over ons

Betekenisvol leven

Webwinkel – Inspiratie en inzichten voor een betekenisvol leven geef je door, dat is de gedachte achter de producten op inspirerendwinkelen.nl, de webshop van Ingspire. Mooie symbolische producten als lichtpuntje en inspiratie voor jezelf, of voor een ander. We zijn net live, binnenkort vind je meer producten in onze shop. Door jouw aankoop kunnen wij ons werk voortzetten en samen meer mensen positief inspireren! Om de mooie inzichten van ingspire in praktijk te brengen zijn we bezig met het maken van een inspiratie boek en met jouw steun hopen wij volgend jaar een nieuwe website te lanceren.

Ons verhaal

Een plek voor bezinning waar je leert bewust om te gaan met de schaduwkanten van het leven en geprikkeld word om positief geworteld te staan in het Hier en Nu.

Ingspire.nl is de plek voor iedereen die toe is aan zingeving, verdieping en die zijn of haar leven meer inhoud wilt geven. Op www.ingspire.nl vind je diepere vragen, inzichten en waardevolle quotes voor persoonlijke groei. Om elkaar te inspireren eigen antwoorden te vinden op moeilijke levensvragen. Om samen te ontdekken hoe we betekenisvol kunnen leven, hoe wijzer te worden, elkaar te helpen om sterk te blijven en verrijking te vinden in betere tijden.

Handtekening Liefs inspirerend winkelen

Team Ingspire.nl – Coaching voor een Mindful leven!
Vragen of leuke ideeën voor samenwerking? Laat je bericht achter in via het contactformulier.

P.s Nieuwsgierig naar hoe Ingspire.nl is ontstaan en waarom wij Ingspire zijn gestart?
Zorg dan dat je ons nieuw werkboek voor een lichter leven niet mist!

 

Menu