De drukke December maand komt er weer aan en dat betekent: feestdagen, cadeautjes, donkere dagen, familiebezoek maar ook lange avonden bij gezellig kaarslicht, winterse wandelingen en de tijd om even heerlijk te onthaasten.

Onthaasten

Om even te ontsnappen aan alle hectiek rondom de feestdagen kan het heerlijk zijn om te kleuren. Wist je dat kleuren voor volwassen helemaal hot is? De boekwinkels liggen vol met kleurboeken en mandala inkleur platen voor volwassenen. Waarom eigenlijk?
Iedereen heeft rust nodig. Kleuren is een rustgevende bezigheid, het werkt ontspannend en is een stress-vrije activiteit. Door je aandacht te richten op het kleuren kan je in een meditatieve staat komen en je aandacht richten op het Hier en Nu. Kleuren is ook heel toegankelijk. Je hoeft geen kunstenaar of creatief type te zijn of je aan allerlei regels te houden. Het is leuk en je kan heerlijk jezelf zijn.

Kleur je eigen kerstkaarten!Prachtige kerst inkleur kaarten voor een kleurrijke kerst en een mindful nieuw jaar!

Verras je familie, vrienden en collega’s dit jaar eens met een prachtige zelfgekleurde kerstkaart!
Bestel onze mooie inkleur kerst kaarten set! De ontvangers zien meteen dat er persoonlijke aandacht besteed is aan de kaart wat gewaardeerd wordt.

Voeg meer kleur toe aan je leven en aan die van anderen. En…jij gaat ZEN de kerstdagen in!

INKLEUR KERST KAARTEN, inspirerend winkelen: inkleur kerstkaarten, Kleuren voor volwassenen, Zen met Kerst!

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

1 reactie. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.