Het thema van het Inspiratie Werkboek onthullen we later maar we kunnen je al wel wat vertellen over waarom we begonnen zijn met het maken van het Inspiratie Werkboek!

Ingspire is in korte tijd heel hard gegroeid en is inmiddels veel meer dan een site met prachtige spreuken en levenswijsheden recht uit het hart die viral gaan en vele duizenden mensen raken.

Het is bijzonder mooi om hartverwarmende berichtjes te ontvangen van volgers die persoonlijk geraakt zijn door het werk van Ingspire en hier kracht, steun, motivatie, positiviteit en inzichten uit halen. De vraag die dan ook terugkerend gesteld wordt is : Hoe kan ik deze waardevolle inzichten van Ingspire nu verder in praktijk brengen?

Dit is het moment dat we besloten hebben om een reeks inspiratie werkboeken te gaan ontwikkelen met diverse thema’s voor een lichter leven.  We zijn nu bezig met het 1ste Inspiratie Werkboek in de reeks.

Sterker in het leven

Het Inspiratie Werkboek is voor iedereen die opzoek is naar meer zingeving en bewust wilt leven. Het inspireert en geeft de lezer kracht voor emotionele en geestelijke vitaliteit.  Het werkboek zorgt voor inspiratie en reminders over actieve aanvaarding om te leven in het hier en nu. Een werkboekje vol geheugensteuntjes en wijsheden om actief mee aan de slag te gaan

We vertellen jou binnenkort meer over het thema..!

Jouw support

Het boek gaan we gedeeltelijk uitgeven via crowdfunding. Bij crowdfunding zorgt het publiek ervoor dat een bepaald project (in dit geval het drukken van het Inspiratie Werkboek) gerealiseerd kan worden door blijk te geven van interesse en support in de vorm van financiële steun.

Draag jij Inge ook een warm hart toe? We vertellen je op een later moment hoe jij als supporter een steentje bij kan dragen! Zorg dat je ingeschreven bent op onze update inspiratie werkboek nieuwsbrief en onze algemene Ingspire nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.