Kracht cadeau pakketje als steuntje in de rug voor krachtWelke edelstenen gebruik je bij Angsten en tegen stress?

Edelstenen ontstaan vaak diep in de aarde en zijn aan elkaar gegroeide mineralen. Sinds oudsher worden in vele culturen heilzame en magische eigenschappen aan edelstenen toegekend. Er zijn verschillende soorten edelstenen met een eigen betekenis.

Welke edelstenen geven kracht en gebruik je bijvoorbeeld tegen stress en bij angst? Bepaalde edelstenen hebben een beschermende en aardende werking. Hun energetische samenstelling werkt kalmerend, zo dat je angst of onrust beter los kunt laten.

3 edelstenen tegen Angst en Stress

Kracht steen cadeau geven voor bescherming en rust bij hoggevoeligheid1. Amazoniet edelsteen

De blauwgroene Amazoniet is een prachtige oude edelsteen die wordt gewaardeerd om zijn schoonheid en helende krachten. De Amazoniet steen kalmeert en is een rustgevende steen. Amazoniet wordt ook wel de steen van moed genoemd. Deze edelsteen versterkt het vertrouwen om angst voor confrontatie of een hard oordeel van anderen van je af ​​te schudden. De steen kan helpen negatieve emoties en zorgen te verminderen en heeft een positieve werking op o.a. depressie.  Het kalmeert de hersenen en het zenuwstelsel en helpt bij het handhaven van een optimale gezondheid. Amazoniet beschermt dus goed tegen overprikkeling en kan ondersteunend werken voor hooggevoelige of hoogsensitieve mensen. Deze edelsteen verlicht zorgen en angst.

Voordelen van Amazonite

  1. Helpt je te uitten wat er in jouw hart leeft
  2. Ondersteunt innerlijke kracht om grenzen te stellen
  3. Deze edelsteen helpt bij stress, bij het oplossen van innerlijke conflicten

2. Amethist edelsteenEnergie herstel cadeau pakket met amethist kracht armband cadeau

Amethist is een goede steen om angst en onrust tegen te gaan. De amethist wordt beschouwd als de Meester der Helende Stenen en als de krachtigste en meest beschermende steen. Het is een halfedelstenen violette steen die veel wordt gebruikt in sieraden en voor genezingsdoeleinden . Het is door de eeuwen heen gewild vanwege de verbluffende kleuren en het vermogen om de geest en emoties te stimuleren.

Voordelen van de Amethist

  1.  Deze edelsteen beschermt tegen angst en negatieve energie
  2. Ondersteunt intuïtie en verbinding met jezelf
  3. Helpt je om negatieve patronen in je leven te transformeren

Tip: Ki healing pakket met amethist armband voor je energie herstelplan

 

3. Labradoriet edelsteenEen bijzonder cadeau is deze armband met Labradoriet steen

Labradoriet is een edelsteen tegen angst die beschermend werkt en je geestelijke kracht vergroot. Deze steen kan mogelijk helpen de focus te verleggen naar jezelf door je af te sluiten van mensen en de drukke buitenwereld. Labradoriet reinigt en versterkt de aura om je te wapenen tegen negatieve energie van anderen en overprikkeling. Het is daardoor ook een heel geschikte steen voor het verminderen van stress. Deze edelsteen tegen angst ondersteunt je om in jouw kracht te gaan staan.

Voordelen van de Labradoriet

  1.  Ondersteunt je intuïtie
  2. Beschermt je aura tegen negatieve energie en vermindert stress
  3. Helpt je in je kracht te gaan staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.